lördag 25 augusti 2007

BIM-valp

Usch, nu är man riktigt trött. Efter att ha stigit upp i ottan och kört en masa mil för att sedan stå och huttra i regnet för totala 10minuters springande (inte för min del dock då jag är lite halvskraj för att gå i ringen). Man är ju smått tokig som åker överhuvudtaget. MEN så är han ju så duktig min lille nakenfis. BIM-valp blev han och han skötte sig så snyggt och fick bra kritik av domaren. Så jag är jättenöjd. Dock så fjantade den andre sig rätt mkt i ringen. Han skulle nog ha fått vara ut ur buren en bra stund tidigare för att se omvärlden men det är ju lätt att vara efterklok. Men ang honom så är det bara att ta nya tag till nästa utställning. Då går det säääkert bättre. ;)

Den här dagen har för övrigt varit en av de struligaste på länge. Tankomomater som inte tar korten, mackar som ej har öppet, stressad, parkerar på fel sida. Har borta börsen. Leta, köra hem igen. Hittar den på golvet i baksätet. Åker iväg. Kommer fram och det ösregnar. Kånka burar, hundar, stolar, koppel, borstar osv. Stuva in i tältet och så vänta. Vänta vänta vänta.
Det är dock många trevliga kinesägare och fina hundar. Domaren är super!! Väldigt duktig med hundarna och talar om varför han dömer som han gör. Det gillar vi. Applåd till det!!
Som avslutning så missar vi en korsning och kör en omväg på typ 3 mil. *suck*

Så nu ska vi avsluta dagen med att måla möbler så de passar in i hallen som är nyrenoverad. *trött*

Inga kommentarer: