lördag 12 januari 2008

Livet efter julen

Har gått extremt trögt. Eller i ultrarapid rent utav. Jag tror jag kom in i nått försenat slowmotion tempo under julen då jag bara hade mina studier att koncentrera mig på. Veckan före jul var hysterisk. Var ner och firade mig själv till examen under tis-tors och på fredag fyllde pappa 50. Så vi firade och började fixa inför öppet hus som var på lördagen. Runt 70-80 pers passerade revy på lördagen så man var helt slut och trött i mungiporna. *S*

Så passerade julen och jag kom som sagt var in i detta slow-motion tempo. Min kurs slutar den 20 januari och det verkar heeeeelt omöjligt att få denna sista sista 7,5poängare klar. Fy FAN så trögt det går för att säga det på ren svenska.

Det positiva är dock. JAG HAR FÅTT JOBB!!! :D

Jag jobbar just nu som fritidspedagog men den 21 januari, dan efter min egentliga examen så börjar på mitt terminsvick i en F-2:a. Så jäkla kul!! Det ser jag fram emot hur mycket som helst. Det är så extremt skönt att få börja använda det man nu tragglat sig igenom i 3,5år, redan nu på direkten. Kul kul kul!

3 kommentarer:

P@rtyplupp sa...

ÅÅhhh va kul att höra !!
GRATTIS till jobbet !!
Synd att du inte fick va ledig en liten stund först...brukar ju vara skönt att få vila upp sig! Men samtidigt kul med nytt jobb!!
Lycka till!

Anonym sa...

Grattis till jobbet!

Izora sa...

Ja jag är SUPER glad. Även om det är körigt oxå. Ska vicka för två olika personer samtidigt. Men ja.. Det ska bli KUL!